Το March Moto Madness ξεκίνησε το 2006 από ένα γκρουπ Αμερικάνων μοτοσικλετιστών λόγω της αγάπης τους για τη μοτοσικλέτα και την οδήγηση στο χώμα, την κατασκήνωση στη φύση και τη συζήτηση γύρω από τη φωτιά. Το 2015 ξέφυγε από τα σύνορα της Αμερικής και έγινε σε 14 συνολικά χώρες του κόσμου. Το 2016 έχει σκοπό να γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μια παγκόσμια δύναμη για τον αναβάτη περιπέτειας.

Τι είναι το March Moto Madness; Είναι ένα Adventure Rally που συμβαίνει παγκόσμια τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, μια ευκαιρία για συνάντηση με παλιούς ή νέους φίλους που μοιράζονται κοινή αγάπη για τη μοτοσικλέτα, τη χωμάτινη περιήγηση και την εξερεύνηση. Είναι ένα παγκόσμιο καλωσόρισμα στην Άνοιξη!

MMM2017 DSC 2205 storie

Το March Moto Madness Greece διοργανώνεται και φιλοξενείται από τα ενεργά μέλη της Most Wanted Warehouse.

Για το 2017, το Ελληνικό March Moto Madness κινήθηκε στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας. Ως βάση είχαμε το "TheRanch", ένα χώρο που δένει αρμονικά το Φυσικό Περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες Οικολογικές Εγκαταστάσεις Άθλησης & Διαμονής, σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα.

Το Σάββατο είχαμε οργανώσει μια 100% χωμάτινη βόλτα 130-140 χιλιομέτρων μέτριας δυσκολίας, με μερικά "πιπεράτα" σημεία που θα ζόριζαν τους πιο ανήσυχους οδηγούς. Επισκεφτήκαμε επίσης παλιά μοναστήρια και ένα αρχαιολογικό χώρο (Κάστρο Αγιονόρι).

MMM2017 DSC 2678 storie

Για την Κυριακή είχαμε φυλάξει μια έκπληξη για τους συμμετέχοντες: διαμορφωμένη Πίστα Εμποδίων σχεδιασμένη ειδικά για μεγάλα χωμάτινα δικύλινδρα. Οι αναβάτες είχαν να διαγωνιστούν όχι μόνο ενάντια στο χρόνο αλλά και ενάντια του ευτού τους, καθώς κάθε λάθος θα τους επιβάρυνε με ποινή χρόνου. Οι νικητές επέστρεψαν σπίτι γεμάτοι εμεπιρίες και δώρα των εταιριών KLiM, AltRider και Enduristan.

Εάν σας αρέσει η χωμάτινη οδήγηση, το ωραίο φαγητό και η παρέα με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με εσάς, τότε το March Moto Madness Greece είναι για σας!!

MMM FB Περισσότερα στη σελίδα fb του March Moto Madness Greece

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!