Το March Moto Madness ξεκίνησε το 2006 από ένα γκρουπ Αμερικάνων μοτοσικλετιστών λόγω της αγάπης τους για τη μοτοσικλέτα και την οδήγηση στο χώμα, την κατασκήνωση στη φύση και τη συζήτηση γύρω από τη φωτιά. Το 2015 ξέφυγε από τα σύνορα της Αμερικής και έγινε σε 14 συνολικά χώρες του κόσμου. Το 2016 έχει σκοπό να γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μια παγκόσμια δύναμη για τον αναβάτη περιπέτειας.

Τι είναι το March Moto Madness; Είναι ένα Adventure Rally που συμβαίνει παγκόσμια τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, μια ευκαιρία για συνάντηση με παλιούς ή νέους φίλους που μοιράζονται κοινή αγάπη για τη μοτοσικλέτα, τη χωμάτινη περιήγηση και την εξερεύνηση. Είναι ένα παγκόσμιο καλωσόρισμα στην Άνοιξη!

MMM2016 01 storie

Μετά από μια πολύ πετυχημένη πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στο θεσμό του March Moto Madness το 2015, ο πήχης είχε ανέβει και το March Moto Madness 2016 έπρεπε να ξεπεράσει τις προσδοκίες. Τα ενεργά μέλη της Most Wanted Warehouse είναι οι διοργανωτές του March Moto Madness στην Ελλάδα. Η προετοιμασία ήταν μεγάλη και οι ανιχνευτικές βόλτες πολλές. Σκοπός ήταν να βρεθεί μια διαδρομή μέσης δυσκολίας και διάρκειας καθώς αφενός οι συμμετοχές θα ήταν πολλές, αλλά και η διαδρομή έπρεπε να είναι συμβατή με το μεγάλο βάρος των σημερινών Adventure μοτοσικλετών, στις οποίες εξάλλου απευθύνεται κυρίως το event.

MMM2016 04 storie

Μετά από πολλές συζητήσεις με τα ιδρυτικά μέλη του μεγαλύτερου Ελληνικού φόρουμ μοτοσικλετών περιπέτειας ADVride.gr συνειδητοποιήσαμε ότι η λογική πίσω από το March Moto Madness είναι ταυτόσημη με τη λογική πίσω από τις εκδηλώσεις του ADVride.gr, δηλαδή να ξεπεράσει τα δεσμά της ταύτισης με μια συγκεκριμένη μάρκα μοτοσικλέτας και να ενώσει την ελληνική ADVENTURE κοινότητα με σκοπό την προώθηση του μοτοσικλετισμού περιπέτειας (Adventure Riding), με ιδιαίτερη έμφαση στο χώμα. Λογική συνέπεια η φιλοξενία του March Moto Madness Greece 2016 στην κοινότητα του ADVride.gr!

MMM2016 03 storie

Το March Moto Madness Greece 2016 διεξήχθη στα μαγευτικά και συνήθως λασπωμένα βουνά της Εύβοιας, όπου και θα στρατοπεδεύαμε. Σημείο συνάντησης αλλά και αφετηρίας της εκδρομής της πρώτης ημέρας αποτέλεσε ο ξενώνας Βατερή στη Λίμνη Εύβοιας.

Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη, καθώς περισσότεροι από 35 αναβάτες εμφανίστηκαν σιγά-σιγά την Παρασκευή στον ξενώνα, έτοιμοι για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο περιπέτεια. Η εκδρομή κύλησε σε σχετικά γοργό ρυθμό και οι στάσεις κρατήθηκαν στο ελάχιστο. Τα οπτικά ερεθίσματα της Εύβοιας πάρα πολλά, και οι καιρικές συνθήκες απλά τέλειες! Νωρίς το απόγευμα αντικρίσαμε τον Ευβοϊκό κόλπο καθώς κατεβαίναμε προς την παραλία της Λίμνης. Επόμενη κατεύθυνση το camp μας για ετοιμασίες φαγητού.

MMM2016 07 storie

Το πρωινό της Κυριακής μας βρήκε όλους χορτάτους για νέες περιπέτειες και η έκπληξη των συμμετεχόντων ήταν μεγάλη όταν τους οδηγήσαμε στη γειτονική πίστα ΜΧ, όπου και τους περίμεναν οδηγικές δοκιμασίες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν! Αρχική δοκιμασία ήταν οι δεξιότητες “trial” και συνέχεια είχε το φανταστικό “slow race”. Η ημέρα έκλεισε με ελεύθερα session της άψογης πίστας.

Σίγουρα πρόκειται για ένα event που θα μείνει αξέχαστο!

MMM FB Περισσότερα στη σελίδα fb του March Moto Madness Greece

 

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!