Η γνωστή σε όλους Most Wanted Warehouse, εταιρία που εκπροσωπεί τις πιο elite μάρκες στον κόσμο της περιπέτειας όπως KLIM, ENDURISTAN, ALTRIDER, UNIT GARAGE, RADE GARAGE, HYENA GRAPHICS κ.α., εγκαινίασε το Σάββατο 27/10 με ένα όμορφο (Re) Opening Party τη νέα της Adventure Boutique στη Γλυφάδα, ενός από τους πιο σύγχρονους design conscious χώρους ειδών εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσικλέτας στην Ελλάδα.

Την κατασκευή του καταστήματος και του Design επιμελήθηκε εξολοκλήρου η αρχιτεκτονική εταιρία ARCHICULTURE, για να υποδεχόμαστε τους φίλους in absolute style, ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μια πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία αγορών, όπως ακριβώς μας αξίζει.

Παρών στα εγκαίνια του καταστήματος ήταν και η Carina Haas, διευθύντρια πωλήσεων Ευρώπης της εταιρίας Klim, η οποία εκμυστηρεύτηκε αποκλειστικά στον δημοσιογράφο κ. Τάκη Μανιάτη ότι:

έμεινα εντυπωσιασμένη από τη νέα Adventure Boutique, η οποία αποτελεί λαμπερό παράδειγμα και σημείο αναφοράς για όλα τα καταστήματα που εκπροσωπούν την εταιρία Klim σήμερα στην Ευρώπη.

Στο νέο κατάστημά της Most Wanted Warehouse θα εξυπηρετηθείτε από πραγματικά έμπειρους οδηγούς μοτοσικλέτας με πλούσιο βιογραφικό, οι οποίοι θα σας συμβουλέψουν σωστά και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για αυτό άλλωστε και κατέχουν τους τίτλους official KLiM Ambassadors και Gore-Tex Experts.

Καθώς η παρέα των φίλων και πελατών μας μεγαλώνει, η εταιρία Most Wanted Warehouse δεν θα μπορούσε παρά να αναπτυχθεί. Γι αυτό μεγαλώνει και εξελίσσεται το κατάστημα της, μαζί με πολλά νέα σχέδια. Η Most Wanted Warehouse εξελίσσεται με γοργά βήματα για να παρουσιάσει σύντομα ένα σύνολο δράσεων εμπορικών και ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Ετοιμαστείτε για τις νέες εξελίξεις … Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα μας, τόσο στη σελίδα www.mostwantedwarehouse.com όσο και στα social media μας στους παρακάτω συνδέσμους.

Most Wanted Warehouse
Πλατεία Νυμφών 1 & Κύπρου 63, Γλυφάδα
Τηλ: 2108980177

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!