Με αφορμή το Trail Ride στο Κρυονέρι, αποφασίσαμε ότι ήταν το ιδανικό terrain για να δοκιμάσουμε τις καινούργιες πανοπλίες της KLiM με το όνομα Adventure Rally, ότι πιο τεχνικό υπάρχει σήμερα γύρω από την ένδυση αναβάτη μοτοσικλέτας. Έτσι λοιπόν καβαλήσαμε τις Dual Sport μοτοσικλέτες μας και βγήκαμε να βρούμε τις δασικές εκτάσεις από όπου θα περνούσαν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του Trail Ride.

Η πρώτη αίσθηση που σου έρχεται στο μυαλό οδηγώντας στον εθνικό δρόμο, είναι η απίστευτη ασφάλεια που σου προσφέρει αυτή η μοντέρνα εκδοχή της πανοπλίας. Γεμάτοι σκέψεις, περισσότερο κοιτάγαμε τις στολές και ο ένας τον άλλο παρά το δρόμο. Η αίσθηση του παιδιού που μόλις απόκτησε καινούργιο παιχνίδι.

2015 Trailride DSC 5522 storie

Η θωράκιση στο στήθος δίνει έναν αέρα σιγουριάς, τα προστατευτικά κάθονται αμέσως στην θέση που πρέπει να είναι. Το τριπλό στρώμα GoreTex που χρησιμοποιεί η Adventure Rally σε συνδυασμό με το Superfabric και τα D3O Xergo προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες, γόνατα και γοφούς, D3O Viper στην πλάτη, Deflexion Spacer Mesh στο στήθος και τους τετρακέφαλους και τέλος PoronXrd στον κόκκυγα, έχει στιβαρή αίσθηση και ο αέρας φαίνεται ασήμαντος. Το χαμόγελο σου ξεχωρίζει ακόμα και μέσα από το κράνος …

2015 Trailride DSC 5612 storie

Σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης στο χώμα, η Adventure Rally θυμίζει την καταγωγή της ως μια καθαρόαιμη στολή που προέρχεται από αγώνες Rally όπως το Dakar, καθώς με γεμάτη την 3lt υδροφόρα νερού που υπάρχει στην πλάτη και τις τσέπες γεμάτες με τρόφιμα και εργαλεία, έχει αίσθηση ανάλαφρη και εξαφανίζει το βάρος!
Η μοναδική τεχνολογία της Adventure Rally με τους εσωτερικούς ιμάντες διανομής βάρους και τη ζώνη μέσης, μοιράζει ομοιόμορφα τα μεταφερόμενα κιλά σε όλο το σώμα.
Ο αποσπώμενος λαιμός για τοποθέτηση κολάρου τύπου Leatt και η δυνατότητα χρήσης του με επικάλυψη GoreTex από δεύτερο ανταλλακτικό λαιμό (ειδικό για κολάρο Leatt) σε συνδυασμό με τις 10 τσέπες και τους 8 αεραγωγούς την κάνουν χωρίς αμφιβολία το πιο εξειδικευμένο και ποθητό ρούχο στην αγορά, ανεξάρτητα χρήσης ως αγωνιστική στολή ή ως στολή ταξιδιού απόλυτης ασφάλειας.

Όταν το απόλυτο είναι το ζητούμενο, η KLiM Adventure Rally είναι η μόνη απάντηση!

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!