Δεν είναι τα προϊόντα GORE-TEX® μόνο εξαιρετικά ανθεκτικά, είναι και εύκολα στη φροντίδα.
Τακτική φροντίδα θα εξασφαλίζουν την άριστη απόδοση και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής τους. Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει τις οδηγίες φροντίδας του κατασκευαστή - συνήθως βρίσκονται στο εσωτερικό ετικέτα.

Πριν βάλετε για πλύσιμο τα ρούχα σας, κλείστε το κεντρικό μα και τα υπόλοιπα φερμουάρ, τις τσέπες και στερεώστε όλους τους ιμάντες. Να είστε σίγουροι ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να εξασφαλίσετε τέλεια λειτουργία των ενδυμάτων σας.

Πλύσιμο
Πλένεται στο πλυντήριο με ζεστό νερό (30-40°C) χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού. Ξεπλύνετε δύο φορές και ελαχιστοποιήστε το στράγγισμα για να μειώσετε τις σκισίματα στη μεμβράνη. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά σε σκόνη ή προϊόντα που περιέχουν μαλακτικά υφασμάτων, μαλακτικά, προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων ή χλωρίνη, καθώς θα επηρεάσει την απόδοση του ενδύματος. Μην πλένετε μαζί με πολύ λερωμένα ρούχα.

Λευκαντικό
Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό με χλώριο.

Στέγνωμα
Στεγνώστε το ρούχο φυσικά απλωμένο σε σκοινί, ή σε στεγνωτήριο σε ένα ζεστό, απαλό κύκλο. Μόλις στεγνώσει, ξαναβάλε το στο στεγνωτήριο ρούχων για 20 λεπτά για να επανενεργοποιηθεί η υδροαπωθητική θεραπεία (DWR) στο εξωτερικό ύφασμα.

Σίδερο
Αν δεν μπορείτε να στεγνώνετε σε στεγνωτήριο, σιδερώστε το στεγνό ρούχο για ήπια ρύθμιση (ζεστό, όχι στον ατμό), τοποθετώντας μια πετσέτα ή ένα πανί ανάμεσα στο ρούχο και το σίδερο. Αυτό θα βοηθήσει να επανενεργοποιήσει την επεξεργασία DWR στο εξωτερικό ύφασμα ρούχου σας.

Στεγνό καθάρισμα
Συνιστάτε το πλύσιμο στο σπίτι. Εάν όμως το επαγγελματικό στεγνό καθάρισμα είναι αναγκαίο, να ζητήσετε χρήση αποσταγμένου υδρογονάνθρακα για το ξέπλυμα και στη συνέχεια ψεκάστε DWR στο εξωτερικό ύφασμα του ρούχου πριν στεγνώσει. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή του ενδύματος.

Υδαταπωθητική Θεραπεία (DWR)
Όταν η εργοστασιακά εφαρμοσμένη θεραπεία δεν μπορεί να επανενεργοποιηθεί, να εφαρμόσετε εκ νέου DWR στο εξωτερικό ύφασμα του ρούχου.



* Η Most Wanted Warehouse συνιστά χρήση του σπρέι ReviveX (ReviveX 5oz Spray - DWR Treatment) για εκ νέου εφαρμογή DWR
Gear Aid

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!