Το March Moto Madness είναι ένα Adventure Rally που συμβαίνει παγκόσμια τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, μια ευκαιρία για συνάντηση με φίλους που μοιράζονται κοινή αγάπη για τη μοτοσικλέτα, τη χωμάτινη οδήγηση και την παρέα. Είναι ένα παγκόσμιο καλωσόρισμα στην Άνοιξη!

Πρόκειται για ένα τριήμερο με 100% χωμάτινο χαρακτήρα, μέτριας δυσκολίας και μέσης διάρκειας με γρήγορη πρόσβαση στην άσφαλτο σε περίπτωση ανάγκης. Λόγω του ορεινού ανάγλυφου θα κινηθούμε σε χαμηλό υψόμετρο (850 μ έως και στάθμη θάλασσας) και θα συναντήσουμε αρκετή χαμηλή βλάστηση. Θα περάσουμε από πευκόδασος, θα δούμε εξωκκλήσια, παλιά μοναστήρια και αρχαία εγκαταλειμμένα φρούρια.

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες για μοτοσικλέτες “mega on-off”, οι οποίες όμως πρέπει απαραίτητα να έχουν ελαστικά για χωμάτινη χρήση, ειδάλλως δε θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη βόλτα, τόσο για την ασφάλεια των ιδίων όσο και των υπολοίπων. Το τριήμερο θα κλείσει με ένα με ένα αγώνα δεξιοτήτων, σε ειδικά διαμορφωνένη πίστα σχεδιασμένη για ασφαλή διασκέδαση!

MarchMotoMadness Logo2019MD

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!